Csapatépítő főzés - Olaszország Kedvencei

3 órás közös főzés 4 recept elkészítésével
Most foglalok!trending_flat

Csapatépítés
amerikai menüveltrending_flat

A kurzusról

Egyedi receptek elsajátítása

Együtt főzünk, mindenki részt vesz a főzés minden folyamatában. Az összes receptet Olaszország kedvencei ihlették, az elkészítésüket pedig neves olaszországi főzőiskolákban sajátítottuk el. A recepteket mindenki megkapja, hogy később otthon a családot, barátokat is el lehessen kápráztatni az újonnan szerzett tudással.

Könnyed hangulat

A fesztelen, laza hangulatú munka közben olasz borokat kóstolunk, az élményt kiegészítendő. Kezdő szakácsok is boldogulnak minden fogással.

Közös étkezés

Az óra végén leülünk és együtt elfogyasztjuk amit készítettünk.

Jól megközelíthető helyszín

A VII. kerületben, 5 percre a Keleti Pályaudvar metrómegállótól.

All our classes are avaliable in English.
Órákat tartunk minden nap, kezdési időpont egyedi megbeszélés alapján.

Ár: 17.000 Ft/ fő korlátlan italfogyasztással
12 fő felett 12.000 Ft / fő

A foglalás érvényesítéséhez kérjük a teljes díj 50%-át kifizetni. Kevesebb, mint 5 munkanappal a rendezvény előtti lemondás / dátum módosítás esetén az előleget nem áll módunkban visszatéríteni.

Fizetés készpénzben vagy előre utalással.

Az ár tartalmazza:
  • 3 órás közös főzés instruktorral
  • 4 recept hozzávalói (előétel, főétel, köret, desszert)
  • közös étkezés az óra végén
  • korlátlan bor fogyasztás
  • korlátlan víz, kávé és tea fogyasztás
  • receptek
Most foglalok!trending_flat
Program

Foglalás

Egész évben, a hét minden napján tartunk órákat.
Telefonszám: +36 30 3536 100* kötelező

Vendégkönyv

Artisan Marketing Kft.
“Fontos céges ügyfeleket akartunk elkápráztatni”
"egy különleges programmal. Hát sikerült! Nagyon egyedi volt a menüsor, de mégsem olyan bonyolult és nehéz elkészíteni, hogy ne tudtunk volna részt venni minden lépésben. A hangulat végig emelkedett volt, nagyon finom borokat kóstoltunk már főzés közben is. Remek szervezés és igazán különleges főzés! Azóta minden ügyfelünk emlegeti az élményt! "
Carolina, Loreal
“Remek hangulatú csapatépítés, igazán különleges ételekkel”
"Ezeket az eredeti New York-i recepteket sehol máshol nem tudtuk volna elsajátítani, azóta is az egész csapat arról mesél, mennyire tetszett a családnak, amikor otthon is elkészítették őket. Nagyon finomak voltak a borok is, tényleg elejétől végig részt vettünk a főzésben, Cecília csak az instrukciókat adta. Bárkinek ajánlanám, aki új szintre akarja emelni a céges csapatépítést!"
Tímea, Hartmann-Rico Kft.
“Eddigi legjobb karácsonyi csapatépítő”
"A csapat egyöntetű visszajelzése alapján ez volt az eddigi legjobb karácsonyi csapatépítő rendezvényünk! Nagyon jó hangulatban, kellemes környezetben remek ételeket főztünk és fogyasztottunk. Nagyon köszönjük a kedvességeteket, biztosan visszatérünk jövőre is! Szuper hely, mindenkinek csak ajánlani tudom és fogom!"

Rólunk

Zita

Imádok főzni. Kikapcsol, inspirál, örömet ad.
Érdeklődésem akkor kezdődött amikor Genfben éltem és felfedeztem a piacra járást, mint a legjobb hétvégi programot. Csak ámuldoztam az alapanyagokon, aztán folyton recepteket bújtam, hogy mit készíthetnék belőlük. Hobbimat később Siénában váltottam szakács diplomára, ahol a klasszikus olasz konyha mellett Toszkána különlegességeit is elsajátítottam. Hiszem, hogy egy jó ételhez a két legfontosabb dolog a minőségi alapanyag, és a szivünk amit beleteszünk. Az alapanyagot hozzuk mi, ti csak hozzátok a sziveteket, és garantáltan felejthetetlen vacsorát főzünk majd együtt!

Kapcsolat

location_on1074 Budapest, Munkás utca 7.