Fine dining egyszerűen
Főszerepben a STEAK!

3 órás közös főzés 3 féle tányér készítésével
Most foglalok!trending_flat

Csapatépítések &
kurzusoktrending_flat

A kurzusról

Vidd haza a Michelin csillagos éttermi minőséget

Magyarország legjobb éttermeiben - a családiastól a Michelin csillagosig - kamatoztattam a tudást, aminek egy részét ezen az órán Veletek is megosztok.

Tanulj meg úgy tálalni, mint a legelegánsabb éttermekben

Vendégeket vársz, de nincs idő bonyolult ételeket készíteni? Főzz gyorsan és egyszerűen , majd dobd fel a tálalással! Ezen az órán megmutatom, hogyan.

Egy egyszerű hozzávalóból 6 különböző finomság? Miért ne!

Szezonális alapanyagokkal a legjobb dolgozni, megtanuljuk hogy főzz a legfőbb szezonális alapanyagból változatosan.

Egyedi receptek elsajátítása

Együtt főzünk, mindenki részt vesz a főzés minden folyamatában. A recepteket mindenki megkapja, hogy később otthon a családot, barátokat is el lehessen kápráztatni az újonnan szerzett tudással.

Könnyed hangulat

A fesztelen, laza hangulatú munka közben a menühöz illő borokat kóstolunk.

Közös étkezés

Az óra végén leülünk és együtt elfogyasztjuk amit készítettünk.

Jól megközelíthető helyszín

A VII. kerületben, 5 percre a Keleti Pályaudvar metrómegállótól.

All our classes are avaliable in English.

Ár: 15.000 Ft/ fő korlátlan borfogyasztással

A foglalás érvényesítéséhez kérjük a teljes díjat kifizetni. Kevesebb, mint 5 munkanappal a rendezvény előtti lemondás / dátum módosítás esetén az előleget nem áll módunkban visszatéríteni.

Fizetésre utalással vagy készpénzben van lehetőség.

Az ár tartalmazza:
  • 3 órás közös főzés Pallag Dáviddal, akit a Konyhafőnök 4. évadában láthattál
  • az összes recept hozzávalói
  • közös étkezés az óra végén
  • korlátlan bor fogyasztás
  • korlátlan víz, kávé és tea fogyasztás
  • receptek
Most foglalok!trending_flat
Program

Foglalás

Telefonszám: +36 30 3536 100
* kötelező

Ajándékutalványok

Ajándékozzon élményt Karácsonyra, 17.000 Ft/ fő vagy 2 x 15.000 Ft/ 2 fő áron! Az utalvány 2018-ban bármely kurzusunkra beváltható! Fizetés akár utalással, majd a kupont elektronikus formában küldjük, így otthonról intézheti a vásárlást! Keressen minket bátran: [email protected] vagy 06 30 / 3536 100.

Vendégkönyv

Tamás
“Legénybúcsút szerveztem egy jó barátomnak és rendhagyó programot kerestem”
"A közös főzés nem okozott csalódást! Nagyon jól éreztük magunk nálatok, szuper kajákat főztünk, és ti is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok. Tényleg nagyon szuper élmény volt mindenkinek! :) "
Zita, Profession.hu
“Fergeteges volt!”
"Szeretnénk megköszönni a tegnapi programot. Fergeteges volt. Zita egy tünemény, nagyon kedves és segítőkész és jól elmulatott néha velünk néha rajtunk. :) Szuper este volt, köszönet mindenért!"
Tímea, Hartmann-Rico Kft.
“Eddigi legjobb karácsonyi csapatépítő”
"A csapat egyöntetű visszajelzése alapján ez volt az eddigi legjobb karácsonyi csapatépítő rendezvényünk! Nagyon jó hangulatban, kellemes környezetben remek ételeket főztünk és fogyasztottunk. Nagyon köszönjük a kedvességeteket, biztosan visszatérünk jövőre is! Szuper hely, mindenkinek csak ajánlani tudom és fogom!"

Rólunk

Pallag Dávid

Számomra a gasztronómia egyet jelent a mindennapjaimmal, mindig is próbáltam a legjobb helyeken főzni és a legjobbaktól tanulni. Miután bejártam Magyarország legjobb éttermeit a családiastól a Michelin csillagig, Franciaországban folytattam, ahol kamatoztathattam eddig megszerzett tudásomat és tapasztalatomat egy lovas POLO club kreatív chefjeként. Jelenleg a Liszkay borkúria Chefjeként próbálom közelebb hozni az embereket a gasztronómiához és megmutatni, hogy egy egyszerűnek tűnő alapanyagból milyen sokféle és izgalmas dolgot lehet létrehozni. A legnagyobb örömet az jelenti számomra amikor átadhatom egy kis részét a vendéglátásban szerzett tapasztalataimnak másoknak is.

Kapcsolat

location_on1074 Budapest, Munkás utca 7.