Kiadó Konyha

Nem elég nagy a konyhád vagy a lakásod, hogy meghívd az összes barátod? Semmi gond, tarts nálunk főzős bulit!

A konyháról

Kiadó felszerelt konyha, baráti társaságoknak, cégeknek, közös főzésekre, bulira vagy akár borkóstolásra, termékbemutatóra.

Minden szükséges eszköz rendelkezésetekre áll:

  • konyhasziget 2 főzőlappal és 1 sütővel
  • edények
  • kések
  • evőeszközök
  • tányérok
  • poharak (vizes, sörös, boros, rövid, bögre)
  • kávéfőző
  • 2 hűtő
  • ülőhely 18 fő részére

A takarítást az esemény előtt és után mi vállaljuk!

Telefonról és laptopról (jack dugóval) lehet zenét kihangosítani a hifink segítségével.

Jól megközelíthető helyszín, 7. kerület, közel a Kelet Pályaudvarhoz.

Ár: A konyhabérlés 100.000 Ft + ÁFA díjtól kezdődik és csapatmérettől, időtartamtól és szezontól függően változik.


Kapcsolat:
location_on1074 Budapest, Munkás utca 7.

Vendégkönyv

Márk
"Nagyon jól felszerelt konyha, közel a keletihez, de nagyon szép utcában. A kommunikáció a tulajdonossal könnyen ment, minden kérdésünkre hamar kaptunk választ. 15 fős baráti társasággal mentünk főzőcskézni, sokkal kényelmesebb volt, mint otthon tartani a bulit, hisz itt nem nekünk kellett takarítani! Máskor is kibéreljük a konyhát, az biztos!"
Bence
"Meglepetés szülinapi bulira béreltük ki a konyhát, ami nagyon jól sikerült! Nem főztünk túl sokat, csak egy kis előételt, de nagyon kényelmes volt, hogy mind a 28 fő le tudott ülni egy helyiségben, hallgathattuk a zenét amit hoztunk és később, arrébb tolva az asztalokat, táncolni is tudtunk! A nagy hűtőben elfért az összes ital, amit rendeltünk. És hát a legjobb rész, hogy a végén csak visszaadtuk a kulcsot, nem nekünk kellett úrrá lenni a káoszon…"
Adri
"Főzős lánybúcsút akartunk szervezni, de a főzőkurzusok túl drágák voltak nekünk, és egyikünk konyhájában sem fért volna el 22 vendég… Itt viszont kényelmesen meg tudtunk együtt főzni, amit szerettünk volna, utána pedig ettünk és iszogattunk éjszakába nyúlóan! Privát és olcsó volt az esemény, de mégis profi környezetben."

Rólunk

Cecília

2015-ben alapítottam az Easy Cooking Budapest főzőiskolát, ahol elsősorban külföldi vendégeket vezetünk be a magyar gasztronómia csodás világába. Magyar csapatoknak pedig csapatépítő programokat tartunk, ahol amerikai, olasz vagy görög finomságokat főzünk.
2016-ban saját konyhánkba költöztünk, amit szívesen megosztunk másokkal is, amikor nekünk épp nincsenek vendégeink, ezért készítettük ezt a Kiadó Konyha oldalt.
Kérdéssel keressetek bátran, minden érdeklődést szívesen veszünk!

Kapcsolat

location_on1074 Budapest, Munkás utca 7.