Olaszország Kedvencei Főzőtanfolyam

3 órás közös főzés 4 recept elkészítésével
Most foglalok!trending_flat

Csapatépítések &
kurzusoktrending_flat

Események

A kurzusról

Egyedi receptek elsajátítása

Együtt főzünk, mindenki részt vesz a főzés minden folyamatában. Az összes receptet Olaszország kedvencei ihlették, az elkészítésüket pedig neves olaszországi főzőiskolákban sajátítottuk el. A recepteket mindenki megkapja, hogy később otthon a családot, barátokat is el lehessen kápráztatni az újonnan szerzett tudással.

Könnyed hangulat

A fesztelen, laza hangulatú munka közben olasz borokat kóstolunk, az élményt kiegészítendő. Kezdő szakácsok is boldogulnak minden fogással.

Közös étkezés

Az óra végén leülünk és együtt elfogyasztjuk amit készítettünk.

Jól megközelíthető helyszín

A VII. kerületben, 5 percre a Keleti Pályaudvar metrómegállótól.

All our classes are avaliable in English.

Ár: 17.000 Ft/ fő

Csoportos ajánlatot itt lehet kérni: [email protected]

A foglalás érvényesítéséhez kérjük a teljes díjat kifizetni. Kevesebb, mint 5 munkanappal a rendezvény előtti lemondás / dátum módosítás esetén az előleget nem áll módunkban visszatéríteni.

Fizetés készpénzben vagy előre utalással.

Az ár tartalmazza:
  • 3 órás közös főzés instruktorral
  • 4 recept hozzávalói (előétel, főétel, köret, desszert)
  • közös étkezés az óra végén
  • a menühöz illő olasz borok kóstolása
  • korlátlan víz, kávé és tea fogyasztás
  • receptek
Most foglalok!trending_flat
Program

Foglalás


* kötelező

Ajándékutalványok

Jelenleg nem értékesítünk ajándékutalványt.

Vendégkönyv

Tamás
“Legénybúcsút szerveztem egy jó barátomnak és rendhagyó programot kerestem”
"A közös főzés nem okozott csalódást! Nagyon jól éreztük magunk nálatok, szuper kajákat főztünk, és ti is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok. Tényleg nagyon szuper élmény volt mindenkinek! :) "
Zita, Profession.hu
“Fergeteges volt!”
"Szeretnénk megköszönni a tegnapi programot. Fergeteges volt. Zita egy tünemény, nagyon kedves és segítőkész és jól elmulatott néha velünk néha rajtunk. :) Szuper este volt, köszönet mindenért!"
Tímea, Hartmann-Rico Kft.
“Eddigi legjobb karácsonyi csapatépítő”
"A csapat egyöntetű visszajelzése alapján ez volt az eddigi legjobb karácsonyi csapatépítő rendezvényünk! Nagyon jó hangulatban, kellemes környezetben remek ételeket főztünk és fogyasztottunk. Nagyon köszönjük a kedvességeteket, biztosan visszatérünk jövőre is! Szuper hely, mindenkinek csak ajánlani tudom és fogom!"

Rólunk

Zita

Imádok főzni. Kikapcsol, inspirál, örömet ad.
Érdeklődésem akkor kezdődött amikor Genfben éltem és felfedeztem a piacra járást, mint a legjobb hétvégi programot. Csak ámuldoztam az alapanyagokon, aztán folyton recepteket bújtam, hogy mit készíthetnék belőlük. Hobbimat később Siénában váltottam szakács diplomára, ahol a klasszikus olasz konyha mellett Toszkána különlegességeit is elsajátítottam. Hiszem, hogy egy jó ételhez a két legfontosabb dolog a minőségi alapanyag, és a szivünk amit beleteszünk. Az alapanyagot hozzuk mi, ti csak hozzátok a sziveteket, és garantáltan felejthetetlen vacsorát főzünk majd együtt!

Kapcsolat

location_on1074 Budapest, Munkás utca 7.