Ne legyen unalmas, legyen újszerű, de mégis ismerős, tanuljunk valami újat, de megerőltető mégse legyen, és mindez megfizethető áron… Ismerős problémák?

Ne aggódj. Tudjuk, hogy sokszor idegtépő céges programot szervezni, és egy személyben felelni azért, hogy a kollégák biztosan jól érezzék magukat. Kiváltképp a főnökünk, elvégre ő fogja finanszírozni a programot és a munkánkat az alapján ítéli meg, ha mindenki – de legfőképp ő – jól érzi magát.

Íme néhány tipp az Easy Cooking Budapest szakértőjétől -rengeteg* csapatépítő főzőkurzust szervezett már- hogy olyan programmal örvendeztesd meg a munkatársakat, amiben garantáltan mindenki jól érzi magát, legyen szó 5 fős KKV-król vagy akár nemzetközi multik többnyelvű közönségéről.
(*és mindegyik jól sült el )

Képernyőfotó 2017-04-13 - 16.46.43

Csapatépítő program választásakor ezekre figyeljünk:

  1. “Legyen szórakoztató, de közben hasznos is!”
    Főzőkurzusunkon pont erre nyújtunk jó megoldást: a fizikális szükségletek mellett a lelki táplálékról is gondoskodunk, kiengedheted a fáradt gőzt, új receptekkel gazdagíthatod a tudásod, ráadásul a főzésterápiát Amerikában évek óta alkalmazzák a mentális egészség megőrzése érdekében!*
    (*https://www.psychologytoday.com/blog/minding-the-body/201505/kitchen-therapy-cooking-mental-well-being)
  1. No stressz!” Hiszünk benne, hogy szórakoztató és laza környezetet kell teremteni, ahol a vezérigazgató és a 3 hete a cégnél lévő gyakornok is fesztelenül beszélgethetnek.
    A finom ételek és az all-you-can-drink szolgáltatás számos alkalommal segített már áttörni azt a bizonyos kollégák közt húzódó gátat, az Easy Cooking Budapest kurzusain ugyanis amerikai söröket és különleges dél-amerikai borokat kóstolunk – igen jól olvastad, korlátlan mennyiségben! Képernyőfotó 2017-04-13 - 16.37.33
  2. Nem elég, ha az egyéneknek egyedül kell problémákat megoldaniuk.”
    Az a legjobb, ha versenyhelyzetet teremtünk, de csapatként kell törekedniük a “nyerésre”. A kollaboratív munka egyik legjobb eszköze a főzés, mint csapatépítő eszköz – egymásra épülő munkafolyamatok, “határidők” a pozitív stressz mindenkit részvételre késztet. Együtt főzünk, mindenki részt vesz a főzés minden folyamatában, a végén látjuk az eredményt és mindenki részesül a jutalomban is.

  1. Előre kalkulálható költségek
    Fontos, hogy a költségekkel a büdzsén belül maradjunk, és ne legyenek láthatatlan, nem várt kiadások. A HR-esek azért is szeretik az Easy Cooking Budapest programjait, mivel fix áron kínálunk csapatépítő programot. Egy étteremmel szemben nálunk nem kell külön fizetni pl. az italfogyasztásért, az alkoholos és alkoholmentes italok is korlátlanul állnak rendelkezésre, nincs szervízdíj és a letelt időkeret után sem kell asztalt bontanotok, úgy mint egy svédasztalos étteremben, hiszen itt mindenki addig marad, ameddig jól esik.

Képernyőfotó 2017-04-13 - 16.40.46

Easy Cooking Budapest –  New York ízei

Az Easy Cooking Budapest az éttermi szolgáltatásokat ötvözi a csapatépítő programokkal: NYC és alighanem amerikai legnagyobb kedvenceit tanuljuk meg elkészíteni a Chocolate Chip Cookie-től kezdve a Mac’n Cheese-en át az igazi New York-i Hamburgerig. A különleges recepteket New York legendás éttermeinek legnépszerűbb fogásai ihlették.
A kurzuson instruktor vezetésével jó hangulatú, közös főzésen vesztek részt, amelynek végeztével a csapattal együtt fogyasztjátok el amit készítettetek.

Továbbra is stresszel a csapatépítő?

Ha profikra bíznád a szervezést, vagy inkább házon kívül tartanátok az éves céges grillpartit, az Easy Cooking Budapest leveszi a válladról a szervezés nyűgét-baját.
Ha minket választasz, mi mindent megteszünk azért, hogy a rendezvény a lehető legjobban sikerüljön, és neked könnyű legyen megszervezni!

Comments

comments