Csapatépítő főzés - Olaszország Kedvencei

3 órás közös főzés 4 recept elkészítésével
Ajánlatot kérek!

A kurzusról

Egyedi receptek elsajátítása

Együtt főzünk, mindenki részt vesz a főzés minden folyamatában. Az összes receptet Olaszország kedvencei ihlették, az elkészítésüket pedig neves olaszországi főzőiskolákban sajátítottuk el. A recepteket mindenki megkapja, hogy később otthon a családot, barátokat is el lehessen kápráztatni az újonnan szerzett tudással.

Könnyed hangulat

A fesztelen, laza hangulatú munka közben olasz borokat kóstolunk, az élményt kiegészítendő. Kezdő szakácsok is boldogulnak minden fogással.

Közös étkezés

Az óra végén leülünk és együtt elfogyasztjuk amit készítettünk.

Jól megközelíthető helyszínek

28 fős konyha: A VII. Munkás utca 7. (Keleti mellett)
75 fős konyha: XIII. Katona József utca. 33. (Jászai Mari tér mellett)

All our classes are avaliable in English.
Órákat tartunk minden nap, kezdési időpont egyedi megbeszélés alapján.

ÁR
Kérjük kérjen ajánlatot.
Minimum létszám: 5 fő
Max létszám: 75 fő

Fizetés előreutalással.

Az ár tartalmazza:
  • 3 órás közös főzés instruktorral
  • 4 recept hozzávalói (előétel, főétel, köret, desszert)
  • közös étkezés az óra végén
  • korlátlan bor fogyasztás
  • korlátlan víz, kávé és tea fogyasztás
  • receptek
Ajánlatot kérek!trending_flat


Program

Ajánlatkérés

Csapatépítések & kurzusok

Vendégkönyv

Tamás
“Legénybúcsút szerveztem egy jó barátomnak és rendhagyó programot kerestem”
"A közös főzés nem okozott csalódást! Nagyon jól éreztük magunk nálatok, szuper kajákat főztünk, és ti is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok. Tényleg nagyon szuper élmény volt mindenkinek! :) "
Zita, Profession.hu
“Fergeteges volt!”
"Szeretnénk megköszönni a tegnapi programot. Fergeteges volt. Zita egy tünemény, nagyon kedves és segítőkész és jól elmulatott néha velünk néha rajtunk. :) Szuper este volt, köszönet mindenért!"
Tímea, Hartmann-Rico Kft.
“Eddigi legjobb karácsonyi csapatépítő”
"A csapat egyöntetű visszajelzése alapján ez volt az eddigi legjobb karácsonyi csapatépítő rendezvényünk! Nagyon jó hangulatban, kellemes környezetben remek ételeket főztünk és fogyasztottunk. Nagyon köszönjük a kedvességeteket, biztosan visszatérünk jövőre is! Szuper hely, mindenkinek csak ajánlani tudom és fogom!"

Rólunk

Zita

Imádok főzni. Kikapcsol, inspirál, örömet ad.
Érdeklődésem akkor kezdődött amikor Genfben éltem és felfedeztem a piacra járást, mint a legjobb hétvégi programot. Csak ámuldoztam az alapanyagokon, aztán folyton recepteket bújtam, hogy mit készíthetnék belőlük. Hobbimat később Siénában váltottam szakács diplomára, ahol a klasszikus olasz konyha mellett Toszkána különlegességeit is elsajátítottam. Hiszem, hogy egy jó ételhez a két legfontosabb dolog a minőségi alapanyag, és a szivünk amit beleteszünk. Az alapanyagot hozzuk mi, ti csak hozzátok a sziveteket, és garantáltan felejthetetlen vacsorát főzünk majd együtt!

Viki

Szenvedélyem a főzés, kicsi korom óta szeretek a konyában sürögni-forogni, piacra járni, vagy leszedni az éppen beérett gyümölcsöt a telkünkön lévő fákról. Véglegesen aztuán váltam a fakanál és a fazék rabjává, amikor 13 évesen Jamie Olivert láttam főzni a tévében. Az ő lelkesedése rám ragadt, amit szeretnék továbbadni másoknak is. Számomra a gasztronómia csúcsa az olasz konyha. Az sonkák, az olajbogyók, a tenger gyümölcsei, a pizza, a szarvasgomba, a sajtok... tud ezenek bárki is ellenállni? Szívemhez legközelebb azonban a tésztételek állnak, melyhez a tészát évek óta magam gyúrom otthon. A receptet személyesen Gennaro Contaldo – az egyik leghíresebb olasz szakács – súgta a fülembe, amikor néhány éve Budapesten találkoztam vele. Hiszem, hogy a konyhában töltött idő lehet móka és szórakozás, az ételek titkos hozzávalója pedig a szeretet, amivel egy-egy fogás készül.

Kapcsolat

location_on1074 Budapest, Munkás utca 7.