Csapatépítő főzés - Receptek New York legnépszerűbb éttermei nyomán

3 órás közös főzés 4 recept elkészítésével, melyeket New York legnépszerűbb éttermei ihlettek
Ajánlatot kérek!trending_flat

Csapatépítések &
kurzusoktrending_flat

A kurzusról

Egyedi receptek elsajátítása

Együtt főzünk, mindenki részt vesz a főzés minden folyamatában. Az összes receptet New York legnépszerűbb éttermeinek legnépszerűbb fogásai ihlették. Legyen szó a legmenőbb éttermekről vagy street food standról ahol a wall street-i brókerek sietve fogyasztják ebédjüket, ezek a város legközkedveltebb fogásai. A recepteket mindenki megkapja, hogy később otthon a családot, barátokat is el lehessen kápráztatni az újonnan szerzett tudással.

Dél-amerikai borok

A fesztelen, laza hangulatú munka közben amerikai söröket és népszerű dél-amerikai borokat kóstolunk, az élményt kiegészítendő. Kezdő szakácsok is boldogulnak minden fogással.

Közös étkezés

Az óra végén leülünk és együtt élvezzük amit készítettünk.

Jól megközelíthető helyszín

A VII. kerületben, 5 percre a Keleti Pályaudvar metrómegállótól.

All our classes are avaliable in English.
Alle unsere Kurse sind auch auf Deutsch verfügbar.

Órákat tartunk minden nap, kezdési időpont egyedi megbeszélés alapján.

Ár: Kérjük kérjen ajánlatot.

Férőhely: 6 - 24 fő.

Fizetés előre utalással.

Az ár tartalmazza:
  • 3 órás közös főzés instruktorral
  • 4 recept hozzávalói (előétel, főétel, köret, desszert)
  • közös étkezés az óra végén
  • korlátlan bor és sör fogyasztás
  • korlátlan víz, kávé és tea fogyasztás
  • receptek
Ajánlatot kérek!trending_flat
Program

Ajánlatkérés

Csapatépítések & kurzusok

Vendégkönyv

Tamás
“Legénybúcsút szerveztem egy jó barátomnak és rendhagyó programot kerestem”
"A közös főzés nem okozott csalódást! Nagyon jól éreztük magunk nálatok, szuper kajákat főztünk, és ti is nagyon kedvesek és segítőkészek voltatok. Tényleg nagyon szuper élmény volt mindenkinek! :) "
Carolina, Loreal
“Remek hangulatú csapatépítés, igazán különleges ételekkel”
"Ezeket az eredeti New York-i recepteket sehol máshol nem tudtuk volna elsajátítani, azóta is az egész csapat arról mesél, mennyire tetszett a családnak, amikor otthon is elkészítették őket. Nagyon finomak voltak a borok is, tényleg elejétől végig részt vettünk a főzésben, Cecília csak az instrukciókat adta. Bárkinek ajánlanám, aki új szintre akarja emelni a céges csapatépítést!"
Tímea, Hartmann-Rico Kft.
“Eddigi legjobb karácsonyi csapatépítő”
"A csapat egyöntetű visszajelzése alapján ez volt az eddigi legjobb karácsonyi csapatépítő rendezvényünk! Nagyon jó hangulatban, kellemes környezetben remek ételeket főztünk és fogyasztottunk. Nagyon köszönjük a kedvességeteket, biztosan visszatérünk jövőre is! Szuper hely, mindenkinek csak ajánlani tudom és fogom!"

Videó értékelések

Rólunk

Cecília

A főzés mindig is központi szerepet töltött be az életemben, mindkét nagymamám remek szakács volt, gyerekkoromban kedvenc elfoglaltságom volt segíteni nekik a konyhában. Egy évvel ezelőtt, elhagyva eredeti állatorvosi hivatásomat, elindítottam főzőiskolámat, ahol elsősorban külföldi turistáknak tanítunk magyar fogásokat. Idén nyáron azonban három hónapot New Yorkban töltöttem, ahol volt lehetőségem felfedezni a város izgalmas kulináris kultúráját és részt venni számos lenyűgöző főzőkurzuson. New York legikonikusabb fogásait szeretném ezen a csapatépítő főzésen megismertetni ezúttal elsősorban magyar vendégeimmel!

Kapcsolat

location_on1074 Budapest, Munkás utca 7.